Helikopter huren

Helikopter huren

Een privé helikopter huren is een ideaal vervoermiddel als het gaat om comfortabel en snel vervoer. Het vermijden van files, maar ook de snelheid waarmee u reist dragen er aan bij dat u niet uitgeput van uw reis aankomt op uw bestemming. Daarnaast bent u in staat sneller te schakelen en kunt u een bredere dag invulling inplannen. Bij Heli-Jet verhuren wij helikopters voor verschillende doeleindes. Met onze helikoptervluchten komt u sneller op uw bestemming aan of ervaart u een nieuwe manier van vervoeren. Wij hebben verschillende helikopters die alle van formaat verschillen. Hierdoor kan u ook met meerdere mensen deze helikoptervlucht uitvoeren.

Voorbeelden voor het huren van een helikopter

De talloze toepassingen van het huren van een helikopter lopen van zakelijke doeleinden tot pleziervluchten. Als zakelijke mogelijkheden kunt u denken aan het vervoeren van DJ’s en andere artiesten op drukke festivaldagen, het vervoeren van VIP’s, offshore vluchten voor de olie-industrie en natuurlijk snel vervoer naar business meetings of relatiebezoek. Ook lunch- en dinervluchten en incentive vluchten vallen hieronder, evenals foto- en videoreportages vanuit de lucht. Naast zakelijke vluchten kunt u ook denken aan pleziervluchten, zoals een trouwvlucht, het maken van een rondvlucht boven een gekozen locatie, als prijs (bijvoorbeeld bij een Tv-programma), bedrijfsuitjes en jubileumvluchten. Zoals u ziet is het mogelijk om voor diverse doeleinden een helikopter te huren. Heeft u een ander doel om een helikopter te huren? Dan kunnen wij deze vast en zeker ook vervullen. Heli-Jet denkt graag met u mee. Kom eenvoudig in contact en we bespreken de mogelijkheden.

Helikoptervlucht inplannen

Wilt u een helikoptervlucht inplannen? Onze piloten staan voor u klaar om met de helikopter te vliegen. Door heel Nederland zijn er verschillende opstap plaatsen waar wij met onze helikopters kunnen komen. Kom met ons in contact om de helikoptervlucht te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een helikopter huren voor het invliegen van artiesten of wilt u een helikopter huren voor uw bruiloft? Bij Heli-Jet isnt the sky the limit, wij denken graag met u mee om uw helikoptervlucht perfect te maken.

Het voordeel van een helikopter

Met een helikopter vliegen kent vele voordelen. Het grootste voordeel van met een helikopter vliegen is dat u niet gebonden bent aan luchthavens. Waar een privéjet enkel vanaf en naar luchthavens kan vliegen, kan een helikopter ook van een groot grasveld vertrekken. Of het grasveld dichtbij uw woning groot genoeg is en ook mag dienen als opstapplaats kunnen wij van Heli-Jet voor u uitzoeken. Een ander voordeel van met een helikopter vliegen is dat deze snel kan opstijgen en landen. Hierdoor heeft u een gigantische tijdswinst ten opzichte van een privéjet. Ook heeft u geen last van stoplichten, bruggen, spoorovergangen etc. Hierdoor kan u in één rechte lijn naar uw bestemming.

Neem eenvoudig contact op met Heli-Jet

Wilt u meer informatie over het huren van een helikopter of bent u benieuwd naar de kosten ervan? Neem contact op via het contactformulier aan de rechterkant, en wij maken voor u een vrijblijvende offerte. Binnen 24 uur weet u precies wat u kunt verwachten. Behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt ons 24 uur per dag bellen op 020-4894030. Wij bieden u dan direct een prijsopgave aan, zodat u direct weet waar u aan toe bent als u een helikopter wilt huren.

Onze piloten staan voor u klaar zodat u gemakkelijk met een helikopter kan vliegen. Een helikopter huren kan binnen één dag geregeld worden. Wij van Heli-Jet zijn zeer flexibel en denken met u mee om de meest efficiënte of mooie vlucht te realiseren.

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.