Helikopter inzetten bij een festival

Helikopter inzetten bij een festival

Het organiseren van een festival is een flinke klus. Heli-Jet begrijpt dat. Mocht u voor uw festival een helikopter nodig hebben, dan kan Heli-Jet een deel van de organisatie ontzorgen. Of het nou gaat om het vervoeren van artiesten of DJ’s naar het festival, het maken van videobeelden vanuit de lucht of het maken van promotievluchten, Heli-Jet regelt het voor u.

Artiesten- en DJ vervoer per Helikopter

In het drukke festivalseizoen zijn artiesten en DJ’s vaak erg druk en worden zij door voor veel evenementen geboekt. Toch kunnen zij niet overal tegelijk zijn. Door het inzetten van een helikopter voor het vervoer van uw acts creëert u meer ruimte in de agenda, waarmee u meer boekopties heeft. Deze helikoptervluchten zijn naar wens te combineren met privéjet vluchten als het gaat om artiesten die internationaal actief zijn.

Uw evenement vastleggen vanuit de lucht

Vanuit de lucht is vaak pas goed te zien hoe druk het is op een festival en hoe omvangrijk de organisatie is. Wilt u dit vastleggen? Dan biedt Heli-Jet verschillende opties om uw evenement op foto of video vast te leggen vanuit de lucht. Hierbij kunt u denken aan videobeelden vanuit een helikopter, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook een octocopter inzetten die van afstand bestuurd wordt. Bekijk onze uitgebreide opties voor luchtfotografie en luchtvideo’s.

Zet een helikopter in voor promotie- en marketingdoeleinden

Bij festivals wordt vaak gebruik gemaakt van helikopters ten behoeve van promotie en marketing. Denk bijvoorbeeld aan het weggeven van een prijs: VIP-vervoer per helikopter naar het festival. Of denk aan het aanbieden van rondvluchten boven het festival. De helikopter kan volledig bestickerd worden zodat deze omgetoverd wordt tot een helikopter die aansluit bij uw evenement.

Contactformulier

Heeft u een idee om uw helikopter in te zetten tijdens uw evenement? Noteer het in bijgaand formulier, dan bekijken wij hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook kan u ons per telefoon of mail bereiken. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te woord te staan. 

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.