Helikoptervluchten

Helikoptervluchten

Wilt u een helikoptervlucht boeken voor een speciale gelegenheid of voor zaken? Bij Heli-Jet beschikken wij over verschillende helikopters om u te vervoeren. Uzelf transporteren met een helikopter kent vele voordelen waaronder de snelheid en het zicht van bovenaf.

Waarvoor u een helikoptervlucht kan boeken

Een helikoptervlucht kan verschillende doeleindes hebben. Het kan voor zakelijk gebruik worden ingezet. Hierbij kan gedacht worden aan artiesten die worden ingevlogen voor festivals of werknemers laten vliegen naar booreilanden. Daarnaast zijn helikoptervluchten ook een geweldige ervaring voor mensen die dit nog nooit beleefd hebben of voor mensen die een goede entree willen maken. Een helikoptervlucht boeken voor uw bruiloft of voor een bedrijfsuitje, alles is mogelijk bij Heli-Jet.

Bij Heli-Jet kan u een helikopter huren voor een helikoptervlucht zoals u dit voor ogen heeft. Gaat het om een helikoptervlucht voor een bruiloft? Dan bieden wij de helikopter trouwvlucht aan. Wilt u een incentive starten om uw medewerkers of afnemers te stimuleren? Dan bieden wij de incentive vluchten aan. Er zijn diverse mogelijkheden waar Heli-Jet een oplossing voor biedt. Bekijk hier een overzicht van de helikoptervluchten waar Hel-Jet al veel ervaring mee heeft: · Rondvlucht 30 min. voor €189,- p.p. boven uw woonplaats of plaats naar keuze · VIP-vluchten, voor snel en comfortabel vervoer · Trouwvluchten, om uw speciale dag nog mooier te maken · Jubileumvluchten, om een jubileum nog een beetje extra glans te geven · Festival – DJ vluchten, ter promotie, of om uw acts op tijd te laten arriveren · Offshore vluchten, voor het vervoer van en naar boorplatformen · Bedrijfsuitjes, om uw personeel op een bijzondere manier te belonen · Incentive vluchten, om een extra motiverend middel in te zetten voor uw bedrijf

Heeft u een idee voor een bijzondere helikoptervlucht maar staat deze er niet bij? Dat betekent niet dat wij u niet kunnen helpen! Neem contact met ons op via bijgaand formulier en vertel ons uw idee, Wij denken graag met u mee.

Helikoptervlucht Nederland

Heli-Jet is gespecialiseerd in helikoptervluchten boven Nederland. Het voordeel van een helikoptervlucht boven Nederland is dat u binnen no-time boven uw eigen huis of omgeving kan vliegen. Helikopters kunnen snelheden halen van 200 kilometer per uur. Deze snelheid in combinatie met geen oponthoud van stoplichten of openstaande bruggen zorgt ervoor dat u snel op locatie bent.

Helikoptervlucht boeken

Wilt u een helikoptervlucht boeken bij Heli-Jet? Wij helpen u graag de meest efficiënte vlucht of de meest memorabele vlucht. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen aan de vlucht die u wilt. Een helikoptervlucht boeken kan u doen middels het formulier aan de rechterzijde van deze pagina of door te bellen naar +31 (0)20 489 4030.

Meer informatie ontvangen over helikoptervluchten?

Wilt u meer informatie ontvangen over de helikoptervluchten van Heli-Jet? Neem contact met ons op om alles te bespreken. Ontvangt u liever op korte termijn een prijsindicatie? Vul het formulier in aan de rechterzijde van deze pagina of bel naar +31 (0)20 489 4030. Onze medewerkers staan voor u klaar om de gehele vlucht door te nemen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en vervolgens krijgt u een op maat gemaakte prijsindicatie.

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.