Rondvlucht met een Helikopter

Rondvlucht met een Helikopter

Heeft u altijd al eens uw woonplaats vanuit de lucht willen zien? Of heeft u wellicht een andere locatie die u graag eens uit een nieuw perspectief wilt bekijken? Een rondvlucht met een helikopter maakt dit mogelijk. Opstijgen en landen vanuit zeer veel verschillende locaties in Nederland en België is mogelijk.

Vanuit een helikopter heeft u een adembenemend en uniek panoramisch uitzicht. Een rondvlucht met een helikopter is een enerverende ervaring die u niet snel zult vergeten! 

Boek nu uw rondvlucht voor € 189,- per persoon

Heli-Jet biedt rondvluchten aan vanaf diverse locaties in het land. De vluchten zijn bij beschikbaarheid 365 dagen per jaar te boeken op meerdere locaties. Per locatie is het mogelijk een rondvlucht te maken met twee of drie passagiers. De kosten bedragen altijd € 189,- per persoon.

Rondvluchten met minimaal twee passagiers: 
( totaalprijs € 378,- )
 

  • Hilversum 
  • Lelystad

Rondvluchten met minimaal drie passagiers: 
( totaalprijs € 567,- ) 

  • Ede
  • Lelystad 
  • Barneveld 
  • Zierikzee

Heeft u interesse in een rondvlucht?

Vul het contactformulier in en laat uw wensen achter! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een rondvlucht te plannen of om uw wensen nog eens rustig door te spreken. Ook kunnen wij u telefonisch of per mail te woord staan. 

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.