Helikoptervlucht Rotterdam

Helikoptervlucht Rotterdam

Privé vliegen is de ideale optie, bijvoorbeeld als er sprake is van een volle agenda, een speciale aanleiding, maar ook vanwege het comfort en het plezier dat privé vliegen biedt. Heli-Jet bedient de passagiers tijdens de privévlucht en biedt de best denkbare service. Bij Heli-Jet is het vervoeren van (belangrijke) vracht ook mogelijk. Perfecte combinatie, want zo weet u zeker dat uw vracht op tijd op de plaats van bestemming is, net als u. Privévluchten zijn bij Heli-Jet te boeken in de vorm van een helikopter of een straalvliegtuig.

Helikoptervlucht Rotterdam biedt snelheid

Wie snel op de plek van bestemming wil zijn, kiest voor privé vliegen in een helikopter. Files worden vermeden en dat is voor de zakelijke klanten van Heli-Jet met een volle agenda een must. De helikopter uit Rotterdam van Heli-Jet staat garant voor veilig vervoer van artiesten en vip-gasten, terwijl er ook tal van verschillende pleziervluchten te boeken zijn. Een helikopter rondvlucht Rotterdam bijvoorbeeld, of vliegen boven een door u zelfgekozen locatie. Een trouwvlucht of met de medewerkers van uw bedrijf een rondje vliegen? Het is bij Heli-Jet allemaal mogelijk. Via de helikopterpagina is alle relevante informatie verkrijgbaar.

Helikopter rondvlucht Rotterdam

Wie kiest voor een privéjet, die kiest nadrukkelijk voor snelheid en veiligheid en zal uitgerust op de plek van bestemming arriveren, of dat nou een vakantievlucht of zakenvlucht betreft. Wachttijden zijn er amper, zeker in vergelijking met ‘normale’ vluchten. Nog een voordeel is dat tijdens de vlucht gewerkt of juist ontspannen kan worden. De vliegtuigen kunnen met recht luxe worden genoemd. Op de pagina ‘Privéjet’ is alle informatie over deze manier van reizen terug te vinden.

Met Heli-Jet een privévlucht boeken

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden die Heli-Jet te bieden heeft? Neem dan snel contact op via het contactformulier. Mailen kan uiteraard ook: [email protected]. Rechtstreeks bellen kan via 020-4894030. Ook een offerte en prijsindicatie vraagt u telefonisch aan. De klant staat altijd centraal bij Heli-Jet, en dus wordt elke dag opnieuw gestreefd naar klanten die met een tevreden en voldaan gevoel gebruik maken van de diensten van Heli-Jet.

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.