Pagina bestaat niet

Huur een privéjet

Voor snel, comfortabel en luxe vervoer kunt u bij Heli-Jet een privéjet huren. Geen lange wachttijden bij de douane, niet wachten op uw bagage en geen rekening houden met medereizigers. Dit zijn slechts enkele voordelen van het reizen met een privéjet. Of u nou vakantie gaat vieren of dat u snel naar een belangrijke afspraak in het buitenland vervoerd moet worden, er is altijd wel een maatwerkoplossing welke naadloos aansluit op uw wensen. Heli-Jet regelt het voor u. Wij hebben meerdere luchthavens in Nederland vanwaar uw reis vanaf kan vertrekken. Zo kan u een privéjet huren vanaf Amsterdam, maar ook een privéjet huren vanaf Eindhoven.

Voordelen van een privéjet:

· Geen wachttijden

· Luxe catering

· Directe vlucht zonder overstappen

· Niet gebonden aan specifieke vliegvelden

· Flexibele mogelijkheden

Bestemmingen met een privéjet

De bestemmingen met een gehuurde privéjet zijn eindeloos. Met onze drie opstapplekken kunnen wij de hele wereld bereiken. Uw wensen gaan wij tot in de puntjes uitwerken en verzorgen. Een privéjet huren gaat verder dan vliegen bij Heli-Jet. Wij kunnen ook voor een taxi zorgen die u bij uw eindbestemming of hotel brengt. Door deze extra service kunt u geheel zorgeloos op reis. U kan een privéjet huren vanaf Antwerpen, Amsterdam en Eindhoven. Hierdoor is er altijd een opstapplaats in de buurt. Ziet u zelf geen mogelijkheid om de luchthaven te bereiken, ook dan kunnen wij een taxi inzetten die u van huis opgehaald. Geheel in stijl gaat u op reis waarbij luxe en comfort voorop staan.

Privéjet huren Amsterdam

Wilt u een privéjet huren van of naar Amsterdam? Heli-Jet is de aangewezen partij om deze reis voor u te regelen. Wij hebben meerdere toestellen waardoor de groepsgrootte niet van belang is. Vanaf Amsterdam kunnen wij naar locaties over de gehele wereld. Neem contact met ons op om zo snel mogelijk en volledig tot in de puntjes uw reis te regelen.

Privéjet huren Eindhoven

Wilt u liever een privéjet huren vanaf Eindhoven? Ook hier hebben wij een opstapplaats. Net zoals Amsterdam kan u vanaf Eindhoven de gehele wereld in luxe en comfort bereiken. Gaat u op zakenreis of op vakantie? Er is geen betere manier om deze reis te beginnen dan volledig in stijl zonder enige vorm van stress. Heli-Jet kan het vervoer naar de luchthaven, de reis en het vervoer naar uw hotel of afspreek regelen. Een privéjet huren vanaf Eindhoven is de ultieme start van uw reis.

Privéjet huren Antwerpen

De laatste opstapplaats waarover wij beschikken is Antwerpen. Wilt u een privéjet huren vanaf Antwerpen? Neem contact met ons op om snel tot de gewenste reis te komen. Wij kunnen meedenken om uw reis zo snel en comfortabel mogelijk te maken.

Privéjet huren bij Heli-Jet

Reizen met het vliegtuig is soms een hoop geregel. Heli-Jet is zeer flexibel en houdt het regelen tot het minimum. Soms kan het zijn dat u last minute een vlucht nodig heeft voor bijvoorbeeld een internationale afspraak. Wij begrijpen dat snel handelen op deze momenten vereist is. Ook op de luchthaven zorgen wij ervoor dat u niet in de wachtrij hoeft te staan met inchecken en of de douane. Omdat u reist met Heli-Jet kunnen wij uw tijd op de luchthaven zo kort mogelijk houden. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook heel veel frustraties. Ook tijdens de vlucht waant u zich volledig in luxe. Geen snurkende medepassagiers en geen schoorvoetend geloop totdat u het vliegtuig heeft verlaten. Volledig in comfort en luxe en met een maximale snelheid.

Vrijblijvende offerte Wilt u weten wat het huren van een privéjet gaat kosten met uw wensen? Vul uw wensen in op deze pagina of gebruik bijgaand beschikbaarheidsformulier. Wij zullen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie overleggen. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, dan vertellen wij u direct waar u aan toe bent.

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.